Taiteilijan vapaus

9.59

Tuumittuani ja kysyttyäni muutamaa mielipidettä tulin siihen tulokseen, että on se myönnettävä, polymeerimassa vääntyy käsissäni usein lapselliseen muotoon. Lapsellinen vain on sanana jotenkin negatiivinen. Miksi ei voi sanoa lapsenmielinen, lapsenomainen, vilpitön, avoin, herkkä tai teeskentelemätön, joita sanakirjakin tarjoaa lapsellisen synonyymiksi?


Minua massassa viehättää juuri se ettei tarvitse olla vakava, kerrankin voi leikkiä! Massaa saa muokata ja veivata sydämensä kyllyydestä ja siitä voi luoda kaikkea sitä, mitä et tavallisesta helmikaupasta löydä. Lieneekö minulla ollut lapsena pulaa muovailuvahoista tai sitten vain sisäinen lapseni kaipaa purkautumiskanavaa. Miten vain, suon itselleni taiteilijan vapauden olla lapsellinen tässä kohtaa.


Hippocamp


Polymeerimassaa, lasi- ja helmiäislasihelmiä sekä korumetallia


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kannatetaan! Enemmän vapaata lapsellisuutta kehiin. (Ja tuolla otuksella on tosi ilmeikäs pää.)

    VastaaPoista
  2. Eikös sitä ole sellainen taidesuuntaus kuin naivismi? Jos nyt sellaista oikeutusta joku kaipaa :) Jos huvikseen jotain tekee, on tehtävä sitä mitä huvittaa, eikä leikkisyyttä ole tässä maailmassa muutenkaan liikaa. Tosi söpö meriheppa, ja ketju todella yhteensopiva.

    (Sun Lukijat-gadget muuten sanoo näin:
    Pahoittelemme...
    Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.)

    VastaaPoista

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images